Dokumentumkezelés

Segítségünkkel megszabadulhat a dokumentumkezelés minden nyűgjétől.

  • időt takaríthat meg, mert nem kell többé számlákat, leveleket, egyéb dokumentumokat keresgélnie
  • pénzt takaríthat meg, mert nem kell munkatársat alkalmaznia a dokumentumai rendben tartásához
  • helyet takaríthat meg, mert nem kell az iratanyagai tárolásáról gondoskodnia

Szolgáltatásunkat többféle tartalommal is igényelheti. A következő lehetőségek illetve azok kombinációi közül az Ön számára legmegfelelőbb megoldást választhatja ki:

  • egyszerű irattárolás

Lezárt dobozokban átvesszük a tárolni kívánt iratanyagait, tároljuk, szükség esetén a lezárt dobozokat kiszolgáltatjuk Önnek, feleslegessé válásuk esetén selejtezzük.

  • rendszerező irattárolás

Iratanyagait átvesszük, rendszerezzük, dobozoljuk, listázzuk, igény szerint kiszolgáltatjuk a szükséges dokumentumot Önnek, feleslegessé válás esetén selejtezzük.

  • elektronikus irattárolás

A rendszerező irattárolás szolgáltatásunkat egészítjük ki a dokumentumok scannelésével, és elektronikus adathordozóra történő rögzítésével. Önnek elegendő az adathordozót a cégénél tartania. A tárolt dokumentumokat bármikor kinyomtathatja az adathordozóról, ha pedig az eredeti példányra van szüksége, akkor tőlünk azt átveheti.

  • távoli elérésű irattárolás

Elektronikus irattárolás szolgáltatásunkat egészítjük ki azzal, hogy Önnek az adathordozóval sem kell bíbelődnie. Web-es felületen keresztül bármikor, akár okos-telefon segítségével hozzáférhet a nálunk tárolt dokumentumaihoz. Természetesen minden ügyfelünk egyedi belépési azonosítóval rendelkezik, így csak a saját dokumentumaihoz van hozzáférési lehetősége.

  • teljes dokumentumkezelés

A távoli elérésű irattárolás szolgáltatásunkat egészítjük ki azzal, hogy a dokumentumait ügyekké szervezzük, így láthatja, mely ügyek nyitottak, és melyek a már lezártak.

  • teljes dokumentum- és feladatkezelés

A teljes dokumentumkezelés szolgáltatásunkat egészítjük ki azzal, hogy rendszerünk segítségével akár velünk akár a munkatársaival kialakíthatja a dokumentumkezelés folyamatát, átadhat dokumentumokat annak akinek azzal feladata van, a feladat elvégzéséhez határidőt rendelhet, a határidők betartásáról automatikus értesítéséket kaphat.

  • távoli titkárnő

Teljes dokumentum- és feladatkezelés szolgáltatásunkat egészítjük ki azzal, hogy amennyiben a postáját hozzánk irányítja, mi elintézzük a postabontást és iktatást, értesítést küldünk a küldemények érkezéséről, valamint arról, hogy melyik küldeménnyel van teendő, és annak milyen határideje van. Mint egy jó titkárnő. Még kávét is főzünk Önnek (de azt meginnia már nálunk kell).

És mindennek a tetejébe kimenő küldeményeit is kezeljük. Amennyiben nagy mennyiségű nyomtatási feladatok jelentkeznek Önnél (például számlázás, vagy szórólapok, stb.), hozzánk küldheti PDF formátumban az anyagot, kinyomtatjuk, borítékoljuk az Ön által adott címlista alapján, és még a postára is feladjuk.